Produkty pro proteinový koktejl (14)

Prebiotika a enzymy

Prebiotika a enzymy

Prebiotics & Enzymes je doplněk stravy vyrobený ve Francii. Obsahuje 4 enzymy a 2 prebiotika, extrakty z heřmánku a ibišku. Klinická studie potvrzuje účinnost vybrané kiwi prášku na pohodu a trávicí komfort. Tento doplněk stravy snižuje trávicí nepohodlí, zlepšuje trávení a podporuje rozvoj příznivé střevní mikroflóry. Prebiotics & Enzymes se dodává ve formě rozpustného prášku s přírodní jablečno-ibiškovou příchutí.
Smoothies

Smoothies

Skutečné smoothie.
Koktejly

Koktejly

NEAT COCKTAIL, francouzský výrobce ručně mísených, připravených k pití prémiových koktejlů, vám nabízí možnost servírovat kvalitní koktejly bez nutnosti řešit materiál, zásobování, skladování a odborné znalosti. Naše koktejly jsou ručně míchány v našich prostorách v regionu Ile-de-France. Naše suroviny jsou pečlivě vybírány a pocházejí pouze od francouzských firem. Chceme vám nabídnout: - výjimečné produkty, - značku, kterou vytvořili podnikatelé z oblasti barů, restaurací a pohostinství, - jednoduché a hravé použití. Naše produktová řada zahrnuje širokou škálu chutí a poskytuje vaší provozovně skutečnou výhodu oproti konkurenci. Pozor: Nadměrná konzumace alkoholu ohrožuje vaše zdraví, užívejte s mírou.
Gin - Koktejly

Gin - Koktejly

Ardeny, toto staré pohoří, náhorní plošina lesů, luk a údolí, získává své jméno podle lesa, Ardenna Silva. Abychom zažili skutečnou cestu do srdce přírody, dva mladí milovníci života a ginu zkombinovali charakteristické aroma této oblasti do lahve destilací a plněním. Subtilní kombinace svěžesti borovice, sladkosti květů bezinky a kulatosti mirabelky přenese všechny milovníky ginu do srdce přírody a rozlehlého prostoru Arden.
Koncentrát syrovátkového proteinu 80%

Koncentrát syrovátkového proteinu 80%

Koncentrát mléčného proteinu (MPC) je koncentrované mléko v prášku, které obvykle obsahuje 80 % mléčného proteinu. Je vyráběno z čerstvého a pasterizovaného odstředěného mléka pomocí filtrace a sušení rozprašováním. Poměr vysokého obsahu proteinu a nízkého obsahu laktózy činí tento produkt běžně používaným v produkci potravin s nízkým obsahem sacharidů a nápojů obohacených o protein. Může být také přidáván mimo jiné do pečiva, dezertů, krmných produktů, mléčných nápojů, omáček a sýrů.
Izolát syrovátkového proteinu

Izolát syrovátkového proteinu

Izolát syrovátkového proteinu se získává koncentrováním a čištěním syrovátkového proteinového koncentrátu, aby se snížil obsah tuku a sacharidů v syrovátce. Proces může být prováděn pomocí membránové separace nebo iontové výměny. WPI je považován za produkt nejvyšší čistoty a koncentrace proteinu.
WHEY PROTEIN

WHEY PROTEIN

SYROVÁTKA PROTEIN
Koncentrát mléčné bílkoviny 80% (MPC)

Koncentrát mléčné bílkoviny 80% (MPC)

Konzentrát mléčných bílkovin (MPC) je vysoce koncentrovaný mléčný prášek, který obvykle obsahuje 80 % mléčných bílkovin. Je získáván z čerstvého, pasterizovaného odstředěného mléka prostřednictvím procesu filtrace, odpařování a sušení rozprašováním. MPC je známý svými výjimečnými vlastnostmi pěnění, texturování, vázání vody a srážení. Svou vynikající nutriční hodnotu vděčí vysoké koncentraci bílkovin. Má trvanlivost 24 měsíců a je dostupný v 25 kg pytlích a velkých pytlích. MPC je životaschopnou alternativou k plnotučnému mléčnému prášku nebo odstředěnému mléčnému prášku, přičemž nabízí srovnatelné úrovně bílkovin.
Antioxidace

Antioxidace

RoxFox® Ochrana produktů s rozmarýnem Uzenářské výrobky, salátové zálivky, lahůdky nebo hotová jídla - ať už je to cokoliv, spotřebitelé ocení čerstvé, vizuálně dokonalé jídlo. Optimalizujte kvalitu a čerstvost svých produktů s produkty RoxFox®. Zároveň zajistěte stabilitu barev a zvolte maximální ochranu produktu. RoxFox® je k dispozici v variantách rozpustných ve vodě nebo v oleji, a také v variantě bez E čísla "N". N pro přírodní Produkty RoxFox® W-N a O-N mají harmonický chuťový profil a zároveň nabízejí antioxidační potenciál. Kromě označení koření nebo extraktu z koření není při použití RoxFox® W-N a RoxFox® O-N nutné další označení. Není tedy potřeba uvádět E číslo podle německého nařízení o potravinových přísadách (ZZulV). Výhody RoxFox®: Optimalizace kvality produktu Optimální stabilizace barev Optimální distribuce aktivních látek Použití v aplikacích s nálevem Použití v produktech s vysokým obsahem olejů a tuků Zabraňuje autooxidaci tuků
Antioxidace

Antioxidace

RoxFox® Ochrana produktů s rozmarýnem Uzenářské výrobky, salátové zálivky, lahůdky nebo hotová jídla - ať už je to cokoliv, spotřebitelé ocení čerstvé, vizuálně dokonalé jídlo. Optimalizujte kvalitu a čerstvost svých produktů s produkty RoxFox®. Zároveň zajistěte stabilitu barev a zvolte maximální ochranu produktu. RoxFox® je k dispozici ve variantách rozpustných ve vodě nebo v oleji, a také v variantě bez E čísla "N". N pro přírodní Produkty RoxFox® W-N a O-N mají harmonický chuťový profil a zároveň nabízejí antioxidační potenciál. Kromě označení koření nebo extraktu z koření není při použití RoxFox® W-N a RoxFox® O-N nutné další označení. Není tedy potřeba uvádět E číslo podle německého nařízení o potravinových aditivech (ZZulV). Výhody RoxFox®: Optimalizace kvality produktu Optimální stabilizace barev Optimální distribuce účinných látek Použití v aplikacích v solném roztoku Použití v produktech s vysokým obsahem olejů a tuků Zabraňuje autooxidaci tuků
Syrovátkový protein

Syrovátkový protein

Syrovátkový protein
Koktejly - Koktejl

Koktejly - Koktejl

Chcete koktejl na míru? Jste zařízení a přejete si podpisový koktejl? Jste palírna a rádi byste prodávali koktejl vyrobený z vašich produktů? Nebo si přejete využít svůj oblíbený koktejl na vaší akci? Nic jednoduššího, nechte to na nás!
Instantní Koncentrát Syrovátkového Proteinu (WPC 80 Insta)

Instantní Koncentrát Syrovátkového Proteinu (WPC 80 Insta)

Koncentrát syrovátkových bílkovin 80 % instantní (WPC 80 instantní) (WPC 80 % instantní) je vyráběn z jemné syrovátky pomocí pokročilého procesu ultrafiltrace při nízké teplotě. Proto většina bílkovin zůstává neporušená. WPC obsahuje přibližně 35 až 90 % mléčných bílkovin. Tento prášek není ochucený, a proto může přijmout jakoukoli chuť nebo aroma. WPC 80 Instant se používá při výrobě zmrzlin, jogurtů, nápojů, masných výrobků a především ve sportovní výživě. Instantní koncentrát se snadno rozpouští i ve studené vodě. WPC 80 Instant je k dispozici v baleních po 15/20/25 kg nebo v "Big Bag" 500-1000 kg. Průměrná trvanlivost WPC 80 Instant je přibližně 12 měsíců. Obsah bílkovin: min. 80 % Obsah tuku: max. 8 % Obsah popela max. 3,5 %
Izolát syrovátkového proteinu (WPI)

Izolát syrovátkového proteinu (WPI)

Izolát syrovátkových bílkovin se získává koncentrací a purifikací syrovátkového bílkovinného koncentrátu s cílem snížit obsah tuku a sacharidů v syrovátce. Proces může být prováděn pomocí membránové separace nebo iontové výměny. WPI je považován za produkt nejvyšší čistoty a koncentrace bílkovin.